Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم اکبری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در رابطه با برنامه‌های فرهنگی در این واحد دانشگاهی، اظهار کرد: عملیاتی کردن سند راهبردی فرهنگی در همه محورها و هدایت و حمایت کانون‌ها و تشکل‌ها ونشریات از عمده برنامه‌های اجرایی در راستای توسعه فرهنگی در این واحد دانشگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تشکیل مستمر و منظم شورای فرهنگی در استان البرز و تعامل حداکثری با نهاد رهبری، بسیج دانشجویی، اساتید، کارکنان و حراست از دیگر برنامه این واحد دانشگاهی است.

اکبری افزود: به منظور توسعه فعالیت‌ها اقدام به تشکیل شورای فرهنگی در فضای مجازی کردیم تا از این طریق در جهت محتوا سازی فرهنگی و تشکیل کارگروه‌های مختلف برای استفاده از توانمندی‌های استادان و دانشجویان بهره‌مند شویم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: برای نودانشجویان سعی کردیم برنامه‌های مختلفی را در دستور کار خود قرار دهیم به طوری که در این راستا فضاسازی فرهنگی، تشکیل میز فرهنگی برای جذب استعدادیابی فرهنگی و استفاده از بسیج و کانون‌ها برای جذب مخاطب برای استقبال از آنها در اولویت این معاونت است به همین منظور اطلاع‌رسانی آیین نامه‌های فرهنگی و دانشجویی را به جد دنبال می‌کند.

اکبری گفت: برای تسهیل ازدواج در بین دانشجویان علاوه بر برگزاری کارگاه‌های کاربردی، مشاوره ازدواج نیز ارائه می‌کنیم. با وجود اینکه براساس ابلاغیه تخفیف شهریه متاسفانه نبود انگیزه و تورم زیاد نبود کار مشکلات معیشتی  بزرگی را برای این قشر در جامعه فراهم کرده است که باید در این زمینه تدابیری اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه کرسی‌های آزاد اندیشی قبل از شیوع ویروس کرونا به صورت مستمر برگزار می‌شد به طوری که با استقبال خوبی مواجه شد چرا که این امر مهم فرصتی مناسب برای دیده شدن استعدادیابی دانشجویان در این عرصه است.

اکبری افزود: تشکیل کارگروه کرسی آزاد اندیشی، استفاده از توانمندی‌های بسیج دانشجویی و استادان و تشویق، حمایت دانشجویان دلسوز و متعهد از عمده برنامه‌های اجرایی در توسعه کرسی‌های آزاد اندیشی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج معیشت مردم، تبعیض، عدم پاسخگویی مسئولان را از مهم‌ترین دغدغه‌های تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و گفت: به طور یقین حمایت مالی و معنوی و علمی در روند رشد تشکل‌های دانشجویی بسیار تاثیر گذار است.

اکبری با بیان اینکه آیین‌نامه تخفیفات برای دانشجویان مستعد و نیازمند اعمال می‌شود، افزود: این تخفیف‌ها بیشتر برای فعالان فرهنگی، برندگان مسابقات نیز تعلق می‌گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در رابطه با آیین نامه آراستگی و شئون رفتاری گفت: در همین رابطه در این واحد دانشگاهی همیاران فرهنگی و جلسات مشاوره فردی و انفرادی تشکیل می‌شود. همچنین نظارت مستمر توسط دانشجویان مدیر گروه‌ها و رئیس دانشکده‌ها بسیار موثر است.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1078249 برچسب‌ها تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز کرسی‌های آزاداندیشی ابراهیم اکبری شورای فرهنگی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز کرسی های آزاداندیشی ابراهیم اکبری شورای فرهنگی واحد دانشگاهی شورای فرهنگی تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۱۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • راهیابی تیم «وعده صادق» دانشگاه آزاد ممسنی به مرحله کشوری کرسی‌های آزاداندیشی