Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تأکید کرد که توانمندی فراوانی در این دانشگاه برای رفع وابستگی به شهریه و محصولات خارجی وجود دارد.

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرج، نشست بررسی وضعیت و عملکرد سرای نوآوری فناوری مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور مدیرکل امور کارآفرینی مراکز رشد، مدیرکل ایجاد و توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت، مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و جمعی از مسئولان استان در واحد کرج برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در این نشست با اشاره به راه‌اندازی سرای نوآوری و فناوری مواد در واحد کرج به بیان دستاوردهای طرح‌های دانش‌بنیان اقتصادی بی‌سابقه در واحد کرج و چالش‌های پیش‌رو پرداخت.

محمدحسن برهانی‌فر با تأکید بر وجود ظرفیت‌های فراوان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج خاطرنشان  کرد: توانمندی فراوانی در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برای رفع وابستگی به کشورهای دیگر و رهایی از بند تحریم‌ها در تهیه برخی از محصولات خارجی به‌ویژه در مصارف پزشکی ـ درمانی، هوا و فضا و صنایع هسته‌ای وجود دارد.

وی عنوان کرد: در صورتی که برخی آئین‌نامه‌ها و ضوابط محدودکننده مالی با حمایت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تغییر کند، قابلیت رفع وابستگی به شهریه و درآمدزایی چشمگیر در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز  وجود دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مطرح کرد: با برنامه‌ها و بررسی‌های کارشناسانه‌ای که در این زمینه صورت گرفته، رسیدن به اهداف فوق تا پنج سال آینده امکان‌پذیر است.

برهانی‌فر با‌ توجه به محصولات تولید شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و آمادگی تولید انبوه این محصولات بیان کرد: رسیدن محصولات تولید شده دانش‌بنیان به بازار داخلی و خارجی مانند حلقه مفقوده‌ای است که در سایه حمایت‌های مسئولان و جذب سرمایه‌گذار عیان خواهد شد.

برگزاری سه‌ رویداد استارتاپی‌ در کرج

رئیس سرای نوآوری و فناوری مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در سرای نوآوری و فناوری مواد گفت: این اقدامات در دو بخش سخت‌افزاری شامل تمهیدات فضایی و مکانی، تجهیزات اداری و نمایشگاهی و نرم‌افزاری شامل استقرار دو مرکز شتاب‌دهنده قوی، راه‌اندازی مدرسه مهارت با چهار دوره آموزشی، آماده‌سازی نمایشگاه دائمی به‌منظور معرفی و تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان است.

فرزاد نصری تبیین کرد: در دی امسال شاهد برگزاری سه رویداد استارتاپی در سرای نوآوری و فناوری مواد خواهیم بود که جزئیات آن به زودی اعلام می‌شود.

سرای‌ نوآوری‌ فضا و مکان‌ نیست

مدیرکل امور کارآفرینی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این‌ جلسه با ابراز خشنودی از عملکرد چشمگیر و قابل توجه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در زمینه راه‌اندازی سرای نوآوری به بیان نکاتی درباره روند اجرای امور در سراهای نوآوری پرداخت.

قباد بهزادی‌پور در ادامه با تأکید بر اینکه سرای نوآوری یک فضا یا مکان نیست، تشریح کرد: سرای نوآوری یک مفهوم مدیریتی است که با دو بازوی شتاب‌دهنده‌ها و مرکز رشد تخصصی در زمینه آموزش و تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان عمل می‌کند.

علی رئیسی‌پور مدیر‌کل ایجاد و توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست با بیان توضیحاتی درباره‌ کلیات عملکرد سراهای نوآوری، راهکارهایی را به منظور خروج از محدودیت‌های زمانی و مالی موجود در مسیر تجاری‌سازی محصولات و اقدامات قانونی قابل اجرا  تا زمان تصویب مجوز پردیس پارک فناوری در سیستم دانشگاه آزاد اسلامی ارائه کرد.

سراها‌ی نوآوری باعث بالندگی کشور می‌شوند

مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی نیز به بیان مفاهیم مرتبط با سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و ادامه داد: سرای نوآوری نهادی اجتماعی است که موجب رشد و بالندگی علمی و اقتصادی کشور می‌شود.

سیداحسان شیرنگی عنوان کرد: از آنجا که طرح‌های موجود در سراهای نوآوری نیازمند سرمایه‌گذاری است؛ تمهیداتی برای حمایت دانشگاه از شرکت‌های دانش‌بنیان تدارک دیده شده که این حمایت‌ها در قالب تأمین بازار فروش، بازاریابی، تأمین شرایط برای استفاده از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد به منظور تولید محصول است.

وی با تشریح اهداف دانشگاه آزاد اسلامی درباره سراهای نوآوری گفت: هدف اصلی سراهای نوآوری ایجاد یک بازار درست و اشتغال پایدار است که در استان البرز به دلیل ظرفیت‌های بارز دانشگاهی و صنعتی، چشم‌انداز امیدوارکننده‌ای در این زمینه وجود دارد که با عقد قرارداد میان واحد کرج و معاونت سازمان مرکزی، بهسازی و نوسازی فضای سرای نوآوری البرز سرعت بیشتری خواهد گرفت.

مصطفی مبلغی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی البرز و حامد ثابت معاون پژوهش و فناوری واحد کرج نیز پیشنهاداتی درباره رفع پاره‌ای از موانع مالی و آئین‌‌نامه‌ای در راستای تسریع امور سرای نوآوری فناوری ارائه کردند.

به‌ گزارش‌ آنا، پس از نشست مسئولان با همراهی رئیس و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از سرای نوآوری استان البرز که در حال تجهیز و آماده‌سازی است بازدید کردند.

انتهای‌ پیام/4078/4117/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سرای نوآوری و مواد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سرای نوآوری و فناوری مواد دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی رفع وابستگی سراهای نوآوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۹۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان