Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)،  حامد ثابت اظهار کرد که در سه سال گذشته گام‌های اساسی در راستای حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و مسئله‌محور برداشته‌ایم و برای رسیدن به این هدف، دانشگاه از سازمان آموزشی به سازمان نوآور و حل مسئله در حال تغییر بوده و ساختار آن از دانشگاه زنجیره‌ای به دانشگاه شبکه‌ای نوآور اجتماعی در حال تبدیل شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: اکنون برای رفع مشکلات جامعه و صنعت، برنامه‌های علمی و فناورانه در کنار برنامه‌های آموزشی در مسیر اجرا قرار دارد و اجرای طرح‌هایی مانند پویش کارآفرینی، راه‌اندازی مراکز رشد، سراهای نوآوری، مراکز تحقیقاتی کاربردی، انجام تحقیقات و پژوهش‌های مورد نیاز جامعه و صنعت (پایش آزاد)  و در مجموع ایجاد اکوسیستم نوآوری و فناوری در دانشگاه در حال انجام است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج متذکر شد: مسلماً تقویت ارتباط با صنعت و جامعه یکی از مهم‌ترین اجزای موفقیت در این اکوسیستم بوده و از ستون‌های مهم دانشگاه‌های نسل سوم و کارآفرین محسوب می‌شود و یکی از راه‌های ارتباط مؤثر بین دانشگاه، صنعت و جامعه ایجاد کانون‌هایی متشکل از صنعتگران، نخبگان جامعه و دانشگاهیان است.

مهندسی اتصالات حلقه‌ مهم در حوزه فناوری‌های مواد است

ثابت مطرح کرد: کانون‌هایی که در یک حوزه تخصصی براساس نیاز کشور و بر مبنای آمایش سرزمینی و استانی با هدف تبادل اطلاعات علمی، فنی و تجربی بین اندیشمندان دانشگاهی و خبرگان صنعت و جامعه تشکیل شده و در آن رفع مشکلات با تشریک مساعی صورت می‌گیرد، نیازهای فناورانه رفع و مطالب نوآورانه ارائه می‌شود.

وی افزود: در این راستا پس از ابلاغ آیین‌نامه اجرایی راه‌اندازی و فعالیت کانون‌های دانشگاه، صنعت و جامعه در دی ۹۸، راه‌اندازی کانون‌های مرتبط در حوزه فناوری مواد به دلیل فعالیت مراکز تحقیقاتی، مرکز رشد و سرای نوآوری و برنامه علمی طرح پایش استان البرز در واحد کرج آغاز شد.  

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تأکید کرد: یکی از حلقه‌های مهم در حوزه فناوری‌های مواد، مهندسی اتصالات است و هر ماده‌ای با هر سطح از فناوری که تولید می‌شود، برای کارآبودن باید به مواد دیگر متصل شود؛ بنابراین اتصالات مهم‌ترین فرآیند ساخت و تولید بوده و بدون استفاده از عملیات اتصال، دستیابی به مواد، محصولات و فناوری‌های جدید امکانپذیر نیست.

ثابت متذکر شد: بیش از ۵۰ درصد عملیات اتصال به روش جوشکاری و ۹۰ درصد فلزاتی که در دنیا تولید می‌شوند، تحت عملیات جوشکاری قرار می‌گیرند. از تکنولوژی‌هایی مانند گوشی‌های هوشمند تا سازه‌های غول پیکر دریایی، فضاپیماها و... همگی به جوشکاری نیاز دارند.

وی افزود: جوشکاری یکی از مهم‌ترین و کلیدی‌ترین فرایندهای مهندسی محسوب می‌شود و بعد از تولید هر نوع اتصال، اطمینان از عملکرد و کارآیی آن توسط آزمایش‌های غیرمخرب  صورت می‌گیرد،  در واقع آزمایش‌های غیرمخرب و عملیات جوشکاری دو جزء جدانشدنی از هم هستند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تشریح کرد: با توجه به وجود کارگاه‌ها، کارخانجات تولیدی (سوله‌سازی، محصولات فلزی، قطعات خودرو و ...) متعدد در استان البرز، وجود تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و انجمن جوشکاری و آزمایش‌های غیرمخرب ایران، فعالیت مرکز تحقیقاتی مرتبط و سرای نوآوری در حوزه فناوری مواد در واحد کرج و استان البرز، موضوع راه‌اندازی کانون مرتبط با این فعالیت‌ها در دستور کار قرار گرفت که با پیگیری‌های صورت گرفته مجوز کانون مهندسی جوشکاری و آزمایش‌های غیرمخرب به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج صادر شد.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1093301 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج حامد ثابت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج حامد ثابت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج آزمایش های غیرمخرب حوزه فناوری صنعت و جامعه استان البرز راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۸۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد صدرا با شرکت بیش از ۵۰ کارخانه، شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین‌زهرا برگزار مورد بازدید جمعی از مسئولان دانشگاهی، شهرستانی و مدیران شرکت‌های خدماتی شهرک‌های صنعتی قرار گرفت.

دستاورد‌های علمی حاصل از این رویداد شامل تحقق منویات امامان انقلاب و شعار سال، ارتباط دانشگاه و صنعت، فرصت‌های شغلی و کسب‌وکار برای دانشجویان، استفاده از ظرفیت علمی استادان در برای حل مسائل صنعت، هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و علمی شهرستان، شناساندن ظرفیت‌های منطقه و استان به جامعه در راستای بیان دستاورد‌ها و پیشرفت‌های نظام، کشف استعداد‌ها و ظرفیت‌ها در این رویداد‌ها و بهره‌مندی دانشگاه و صنعت و زمینه جذب نیروی انسانی به شرکت‌ها و حل مشکلات اشتغال و به تبع آن ازدواج و کاهش مشکلات بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا